Gastenboek

gastenboek-banner5w

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
45 berichten.
Trudy van Herwaarden schreef op 3 september 2011:
Beste Mirjam,
Jouw komst was een verrassing van m'n vriend. Ik moest even slikken... iemand die in mijn keuken komt koken terwijl ik zelf best leuk kan kokkerellen. Al gauw kon ik gerustgesteld achterover zakken aan de sfeervol gedekte tafel. De gerechten waren (meer dan!) heerlijk en helemaal tot in de puntjes verzorgd. Ik was een avondje uit in eigen huis en het is zeer goed bevallen. Dankjewel!
Groetjes, Marcel en Trudy
Narda en Dick schreef op 4 augustus 2011:
Beste Mirjam,
We hebben je nu bij verschillende gelegenheden meegemaakt en steeds was het weer een feest. Smaakvol (letterlijk en figuurlijk) en immer verzorgd tot en met. Wij kunnen je bij iedereen aanbevelen. Respect!
Narda en Dick
Annemarie Leuverink schreef op 30 juli 2011:
Hallo Mirjam,
zoals vanouds waren je hapjes weer heerlijk cullinair! Wij en onze gasten waren onder de indruk van jou cullinaire en creatieve ingeving. Elke keer weet je er weer iets nieuws bij te verzinnen en dat is nou net wat het leuk maakt. Het ziet er keurig en verzorgd uit dus ik weet je weer te vinden voor een volgend feestje! Veel success.
Groetjes Annemarie
Marjolein schreef op 25 juli 2011:
Zo zie je maar weer,.. "oud-collega's" moet je gewoon nooit vergeten!!! Hapjes waren top en heb super leuke verjaardag gehad. Dikke-dank-je-wel daarvoor.
Sas schreef op 14 juli 2011:
Ha lieve Mirjam,
Joepie, ik ben de eerste die je gastenboek tekent 🙂 omdat je altijd zo verzorgd kookt, vol aandacht voor de kleine dingen, dat is volgens mij jouw sterkste punt. Maar natuurlijk kook je met alle passie en plezier en dat maakt dat het altijd leuk is om bij je te bestellen maar ook om samen dingen te organiseren.
Ik wens je héél véél succes met je Keukenbrigade en alles wat je nog gaat doen!
Liefs van Sas