Gastenboek

gastenboek-banner5w

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
46 berichten.
Inge schreef op 3 april 2014:
Hallo Mirjam,
Ik heb tijdens mijn cursus bij Zin in Zijn nu al een paar keer enorm genoten van de heerlijke lunches en het diner. Je kunt heerlijk koken. Dankjewel!
Inge
Marijke schreef op 19 februari 2014:
Hallo Mirjam,
Heel erg bedankt voor je heerlijke Italiaanse maaltijd tijdens ons feestje. We hebben er allemaal van genoten. Complimenten voor je kookkunst en de rustige manier waarop je alles doet. Veel succes verder.
Groetjes, Marijke
Dinah Timmermans schreef op 8 september 2013:
Wat is er prettiger dan je op een ontspannen manier bezig te kunnen houden met je gasten in de wetenschap dat je daarna aan een uiterst verzorgde tafel kunt plaatsnemen en kunt beginnen aan een verrukkelijk diner? Geen zorgen, geen stress, alleen maar genieten. Weten dat Mirjam er is, want dat merk je alleen wanneer ze op haar eigen bescheiden manier komt vertellen welk gerecht er geserveerd wordt en hoe het is samengesteld.
Lieve Mirjam, ik hoop oprecht dat je nog heel vaak mensen kunt verrassen met je kookkunst en je rustige aanwezigheid. Succes en tot een volgende keer!
Wilma Hulskotte schreef op 12 december 2012:
Beste Mirjam,
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor al je goede en zeer smaakvolle zorgen. Echt alles was zo ontzettend lekker, we hebben er allemaal vol verbazing van genoten. Uiteraard was er nog wat over dus ik heb net, in Waalwijk, met mijn man nog een stukje cheesecake en worteltaart op kunnen eten. Heerlijk!
Vriendelijke groeten en veel succes met jouw keukenbrigade!
Wilma Hulskorte, Waalwijk.
Elise Niels schreef op 15 oktober 2012:
Vandaag weer een heerlijk High Tea besteld bij Mirjams Keukenbrigade. Hier verheugen we ons nu al weer op. We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van Mirjams keukenactiviteiten, zo heeft ze op mijn werk al een aantal malen een lunch verzorgd voor buitenlandse gasten. Steeds weer naar volle tevredenheid van de gasten en van ons. De broodjes van Mirjam zijn overheerlijk en ook de salades smaken verrukkelijk. Extra prettig is dat alles echt vers is en er oogstrelend uitziet.