Gastenboek

gastenboek-banner5w

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
43 berichten.
Wilma Hulskotte schreef op 12 december 2012:
Beste Mirjam,
Nogmaals heel hartelijk bedankt voor al je goede en zeer smaakvolle zorgen. Echt alles was zo ontzettend lekker, we hebben er allemaal vol verbazing van genoten. Uiteraard was er nog wat over dus ik heb net, in Waalwijk, met mijn man nog een stukje cheesecake en worteltaart op kunnen eten. Heerlijk!
Vriendelijke groeten en veel succes met jouw keukenbrigade!
Wilma Hulskorte, Waalwijk.
Elise Niels schreef op 15 oktober 2012:
Vandaag weer een heerlijk High Tea besteld bij Mirjams Keukenbrigade. Hier verheugen we ons nu al weer op. We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van Mirjams keukenactiviteiten, zo heeft ze op mijn werk al een aantal malen een lunch verzorgd voor buitenlandse gasten. Steeds weer naar volle tevredenheid van de gasten en van ons. De broodjes van Mirjam zijn overheerlijk en ook de salades smaken verrukkelijk. Extra prettig is dat alles echt vers is en er oogstrelend uitziet.
Annemiek schreef op 14 augustus 2012:
Hallo Mirjam,
het is alweer even geleden, maar ons feest werd mede een succes dankzij jouw heerlijke en mooiverzorgde hapjes en salades en taarten. ook het overleg van te voren over hoeveelheden, wat wel en wat niet verliep erg plezierig. Veel succes verder,
Annemiek van der Velden
Debbie Beekwielder schreef op 11 juli 2012:
Lieve Mirjam,
Ontzettend bedankt voor je heerlijke maaltijden die je ons hebt voorgeschoteld op de Godinnen Conferentie op Athanor!
Ron en Gracia Verdel schreef op 5 juni 2012:
Hoi Mirjam,
Op de koudste 3 juni sinds 41 jaar ons feestje gehouden in een verwarmde tent! Dankzij jouw hapjes en diner van de bbq vergat iedereen dat het slecht weer was. Alle complimenten voor je kookkunsten en de prettige manier waarop je alles doet. Heel erg bedankt.