Gastenboek

gastenboek-banner5w

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
43 berichten.
anjo schreef op 30 maart 2015:
Wat hebben wij vanochtend genoten van een heerlijk ontbijt voor mijn 50 ste verjaardag. En de aankleding helemaal mijn smaak. Dank je
Gr Eric en Anjo
Maureen schreef op 15 maart 2015:
Dat was een heerlijk en erg goed en gezellig verzorgd ontbijtje! Dank je!
Inge schreef op 3 april 2014:
Hallo Mirjam,
Ik heb tijdens mijn cursus bij Zin in Zijn nu al een paar keer enorm genoten van de heerlijke lunches en het diner. Je kunt heerlijk koken. Dankjewel!
Inge
Marijke schreef op 19 februari 2014:
Hallo Mirjam,
Heel erg bedankt voor je heerlijke Italiaanse maaltijd tijdens ons feestje. We hebben er allemaal van genoten. Complimenten voor je kookkunst en de rustige manier waarop je alles doet. Veel succes verder.
Groetjes, Marijke
Dinah Timmermans schreef op 8 september 2013:
Wat is er prettiger dan je op een ontspannen manier bezig te kunnen houden met je gasten in de wetenschap dat je daarna aan een uiterst verzorgde tafel kunt plaatsnemen en kunt beginnen aan een verrukkelijk diner? Geen zorgen, geen stress, alleen maar genieten. Weten dat Mirjam er is, want dat merk je alleen wanneer ze op haar eigen bescheiden manier komt vertellen welk gerecht er geserveerd wordt en hoe het is samengesteld.
Lieve Mirjam, ik hoop oprecht dat je nog heel vaak mensen kunt verrassen met je kookkunst en je rustige aanwezigheid. Succes en tot een volgende keer!