Gastenboek

gastenboek-banner5w

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
46 berichten.
Familie Vermeulen met 4 kids en 2 aanhang schreef op 25 februari 2020:
Ter ere van de 60e verjaardag van mijn man heeft Mirjam op een B&B in Vorden (Olthuys) een kookworkshop voor ons verzorgd. Toen wij 's middags terugkwamen van een activiteit had ze alle servies en ingrediénten al klaar staan en na een korte uitleg konden wij aan de slag.
Het waren heel veel leuke receptjes en we hebben echt iets aparts gemaakt. Ook toen we iets opnieuw moesten maken omdat het was mislukt was dat geen probleem en mochten we nog een keer de benodigdheden gebruiken. Mirjam hielp ons waar nodig maar was verder bescheiden op de achtergrond aanwezig.
Na 2 uur intensief koken konden we aan tafel en, hoe fijn, Mirjam ruimde voor ons de hele keuken op en al het servies mocht vuil met haar mee naar huis. Het eten was meer dan voldoende voor onze volwassen kids en alles was superlekker. Na afloop kregen we ook nog allemaal een mapje mee met alle recepten.
Dankjewel Mirjam; het was top.
Gwen 4windsenergy schreef op 30 mei 2019:
Lieve Mirjam, Wat hebben we weer mogen genieten van jouw zorgvuldige en liefdevolle maaltijden en desserts bij Centrum Athanor. Ik voel me altijd zo verwend ......en dan start ik vandaag weer met een nieuwe groep en mogen we weer 3 dagen genieten van jouw kookkunsten! Duizendmaal dank! Gwen
Jolanda van den Berg schreef op 15 augustus 2018:
Tijdens een zomer traite in centrum Anthanor heeft Mirjam voor ons het vegetarische diner verzorgt. Wij hebben vier keer van haar kookkounsten mogen genieten. En genieten was het!!!
Vier afwisselende diners en alles even heerlijk!!
Top!! Zeker het proberen waard!
Michèle schreef op 19 april 2018:
Mirjam dacht goed met ons mee in de aanloop, heel prettig. Het resultaat was een heerlijk lunchbuffet, duidelijk met liefde en zorgvuldig voorbereid. En precies goed afgestemd op onze doelgroep.

Dank je wel Mirjam!
Hans en Albertien van Leeuwen schreef op 6 november 2017:
Mirjam heeft op locatie een diner verzorgd voor 16 personen. Zij kon helemaal aan onze wensen tegemoet komen.
Het eten was heerlijk met verse en verrassende ingrediënten. Wij hebben gesmuld van jong (2) tot oud (77).